gauss-zaposlenici.jpg

Naša priča

Gauss d.o.o. započeo je 2012. godine kao tvrtka za razvoj web rješenja .

Danas je Gauss visokokvalitetna razvojna i konzultantska tvrtka koja omogućuje implementaciju najsuvremenijih tehnologija u poslovanje svojih klijenata.

nagrade.svg

Nagrade

Tvrtka je 2016. i 2017. bila na Deloitteovoj listi 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u CE-u. 2020. godine dobitnici smo AAA Bisnode certifikata zlatne kreditne izvrsnosti. Američki The Manifest objavio je listu Top 50 softverskih tvrtki u Hrvatskoj, a Gauss se našao na visokom 3. mjestu.

certifikati.svg

Certifikati

2021. godine dobitnici smo AAA Platinastog certifikata američke kompanije za poslovno izvještavanje Dun & Bradstreet. Posjedujemo ISO certifikat 27001 i 9001 s kojima jamčimo sigurnost i kvalitetu u suradnji i poslovanju.

Poslovne izazove pretvaramo u poslovna rješenja.

Stalno poboljšanje i učinkovita komunikacija ključni su elementi našeg uspjeha. Prije nego što damo preporuke, odvojimo vrijeme za razumijevanje klijenta, poslovnih ciljeva i kupaca. Koristimo svoju tehnološku stručnost i iskustvo sticano godinama za izgradnju kvalitetnih prilagođenih poslovnih rješenja i rješenja temeljenih na našem proizvodu.

Novi izazovi

Kao tvrtka koja se vodi mjerljivim rezultatima, uvijek se radujemo novim projektima i klijentima, zadržavajući pozitivan stav prema svakom izazovu.

20210929-Gaussovci-24.jpg